Elektriciteitswerken

Elektricien Leuven

Op zoek naar een elektricien in Leuven? Reken op de diensten van Geert Roekeloos. Wij staan klaar voor al uw elektriciteitswerken, herstellingen, relighting, installatie van zonnepanelen, branddetectie, noodverlichting en databekabeling. Lees hieronder meer over onze diensten of contacteer Geert Roekeloos met verdere vragen.

Elektriciteitswerken

Bij BVBA Geert Roekeloos te Wijgmaal (Leuven) kan u terecht voor uw elektriciteitswerken zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Dit betreft zowel éénmalige projecten als onderhoud op continue basis. Ook voor dringende herstellingen van uw elektriciteitsnetwerk kan u rekenen op ons. Hoofdzakelijk werken wij met bedrijven, maar ook als particulier kan u voor uw elektriciteitswerken bij ons terecht.

Ook de opvolging van uw netwerkbeheerder zoals het in goede banen leiden van de aansluiting en de opvolging van de keuring van de elektriciteitswerken door een erkend keuringsorganisme behoord tot de mogelijkheden.

We hebben ook in de loop der jaren expertise kunnen opbouwen in elektriciteitswerken gekoppeld aan de verkoop van een woning. Dit in samenwerking met diverse immo-kantoren.

Herstellingen

BVBA Geert Roekeloos te Wijgmaal (Leuven) neemt noodinterventies zéér serieus. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor dringende herstellingen en noodinterventies.

Voor algemene herstellingen zoals herstellingen van uw elektriciteitsnet of databekabeling zijn wij uw partner!

Relighting

Het vervangen van uw bestaande verlichting behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij kunnen we ook samen op zoek gaan naar een besparende oplossing. Indien gewenst wordt de bestaande verlichting vervangen door een beduidend efficiëntere en energie vriendelijke oplossing op maat van uw wensen! Hierbij wordt u voorzien van een dossier waarin de besparingen en het energie verbruik na relighting werken duidelijk zichtbaar zijn.

Bij dergelijke werken vertrekken we steeds van een berekening van uw huidige verbruik. Op basis hiervan zullen we interessante alternatieven voorstellen, alsook de mogelijke besparingen uitrekenen.

Andere

Zonnepanelen

Ook de volledige installatie van zonnepanelen behoort tot ons vakgebied.

Branddetectie

Wij zijn uw partner voor de installatie van optische en thermische rookmelders met centrale. Deze rookmelders kunnen zowel bekabeld als met batterijen die 10 jaar meegaan voorzien worden.

Noodverlichting

Uw noodverlichting dient jaarlijks een zorgvuldige controle uitgevoerd te worden. Doe beroep op BVBA Geert Roekeloos voor deze controle!

Databekabeling

U wil databekabeling laten plaatsen? BVBA Geert Roekeloos plaats zorgvuldig de nodige databekabeling, dit zowel voor bedrijven als particulieren.

0475 81 70 90

24/7 bereikbaar voor noodinterventies

Contacteer ons